Kundtjänst: info@lekbojen.se  

 

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

Allmäninformation

Lekbojen.se ägs av Törnqvist Partihandel. Har ni några funderingar på våra produkter eller dylikt är ni välkommen och kontakta oss på

Tel: 070-1301152 eller e-post: info@lekbojen.se

Vi säljer bara till personer som har fyllt 18 år.

Våra öppettider är följande:

Måndag-Fredag: 08.00 - 15.00 (kan variera se info på startsidan) 

Lördag-Söndag: Stängt

Dag före röd och afton dagar är: Stängt

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 2-5 arbetsdagar från order till att den finns på dhl servicepoint. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Leveranssätt

Vi skickar alla beställningar med Dhl servicepoint. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Fraktfritt 

Vi har fast frakt på 49 kronor inklusive moms. Vi bjuder på frakten på order över 999 kronor inklusive moms.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till ditt dhl servicepoint ombud och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till Dhls hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med dhl inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss paketet ligger kvar i 14 dagar hos dhls servicepoint ombud, så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Ångerrätt

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta skall lämnas så snart som möjligt till info@lekbojen.se, dock senast inom trettio (30) dagar från det att beställningen gjorts (gäller ej vid specialbeställda varor). För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick och i orginalförpackning. Du står själv för retur frakten till oss. Vi hjälper gärna till att skapa en retursedel till en fraktkostnad på 49 kr via DHL. Summan dras av vid återbetalning. Alla paket skall skickas till: Törnqvist Partihandel , Patronvägen 18 , 870 15 Utansjö. Vi löser inte ut några paket. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto-,  bankkontonummer- eller swish nummer.

Reklamation

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Alla reklamations ärende skall anmälas först till info@lekbojen.se. Efter anmälan har kommit in så skapar vi ett ärende och med samråd med kunden hur vi löser de. När produkten skall skickas tillbaka skickar vi retursedel och vi står för returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto-,  bankkontonummer- eller swish nummer. Vi tar kundnöjdhet på allvar så om du är osäker om de är en reklamation eller inte låt oss avgöra de.

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

- Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du går tillväga. Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning. Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, som behövs för att kunna behabdla din order. Syftet med en sådan behandling är för att kunna använda dom för hantering av din order och leverans av denna.

 

GDPR

Vi har fått dina uppgifter från vår hemsida lekbojen.se. Vi lillämpar vid var tid gällande integritetlagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är godkännande efter beställning på lekbojen.se eller fri villigt lämnat uppgifter till oss. Dina uppgifter kommer att sparas ett (1) år efter din senaste kundkontakt med oss.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med för av oss nödvändiga aktörer för att kunna hantera din beställning. Som exempel Klarna , Dhl , Swish. Vi lämnar eller säljer inte dina uppgifter vidare till tredje part. Med undantag kommer vi att dela dena personuppgifter med en tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Persuppgiftsansvarig är Ingemar Törnqvist. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföing eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på vår mail info@lekbojen.se

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen