Kundtjänst: info@lekbojen.se  

 

Om oss

Törnqvist Partihandel startades av Ingemar Törnqvist året var 2010. Tanken var att bedriva firman på sidan om sitt riktiga arbete med diverse försäljning av varor via internet. Så har han gjort nu sen 2010 både arbetat och haft firman på sidan om.

Men försäljning har till 90 % bestått av nytt och begagnat lego.

Den största försäljning under dessa år har skett på marknads platsen tradera. Än idag är vi verksam på tradera med härliga auktioner. Klicka på tradera loggan så kommer du till våran försäljnings plattform på tradera där ni även kan läsa våra omdömmen.

 

 

Hur kom lekbojen.se till då?

Frågan kom nu i juli 2019 från Ingemars dotter Pernilla Törnquist om hon fick låna firma namnet & bolaget för att prova på att ha en egen firma med internet handel.

Efter att ha diskuterat och informerat Pernilla om vad de innebär att ha firma med ansvar och kundbemötande, bestämmde sig Ingemar att Pernilla får dra igång en e-handel som nu blev lekbojen.se.

Stod också klart att Pernilla fortsätter i Ingemars fotspår och kommer att sälja begagnat Lego.

Pernilla är inte ny på detta område dels har hon hjälpt Ingemar sen 2010 och även arbetat i butik tidigare.

Ingemar kommer stötta och hjälpa Pernilla så allt fungerar som förut och det kommer inte att märkas någon skillnad att Pernilla tar över på heltid.

Ingemar & Pernilla hälsar dig varmt välkommen som kund!

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen